• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Искуството и стручноста на вработените е тоа што ја издвојува една успешна компанија од останатите. Затоа, посебно внимание посветуваме на човечките ресурси и нивната мотивација и образование. Професионалноста и прилагодливоста се основни одлики на нашиот тим.  Ние веруваме во значајноста на секој поединец и му даваме шанса сам да ја креира својата улога во тимот.

Ние се трудиме да бидеме иновативни и учејќи едни од други да одговориме на растечките барања на пазарот. 

hrmak

Доколку станете дел од нашиот тим, ќе имате можност да работите во пријатно и продуктивно работно опкружување, со големи можности за напредок и усовршување. Компанијата од Вас очекува мотивираност, упорност, истрајност и почитување на корпоративните стандарди во мултинационално опкружување.