• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Phoenix Pharma е заинтересирана за соработка со универзитетите, студентските организации и студентите, особено за оние кои се на завршна година од студиите, како и постдипломците, на кои ќе им овозможи своите знаења и нови идеи да ги унапредат преку стручна пракса и во секојдневното работење.

Доколку Вашата дипломска или магистерска теза има тема веледрогериско работење или својата стручна пракса ја гледате во продажба, набавка или логистика во рамки на успешна компанија, обратете ни се. Ќе ни биде задоволство да учествуваме во креирањето на Вашиот иден професионален повик.

studentimak