• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Не случајно е кажано дека секој систем е силен, толку колку што е силна најслабата алка во него.

Ние сериозно ја сфаќаме таа изрека и се трудиме да бидеме силни на сите позиции.

Тоа го постигнуваме на најмалку два начина. Првиот е работа на усовршување и едукација на нашите вработени, а другиот е настојување во компанијата да се привлечат најкомпетентните и најдобри луѓе кога постои потреба за нови работни места или пополнување на некои испразнети места.

За таленти и стручни лица секогаш има место во нашата организација, а доколку спаѓате во таа група и можете да го докажете тоа, конкурсот за вас е отворен!

Доколку сакате да се приклучите на тимот на PHOENIX Pharmа испратете CV на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..mk  

zaposlenjemak