• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Спроведувањето на продажбите е над 90% преку телефон, во контакт со референтите за продажба

Како новина, први во Македонија, воведовме и бесплатен телефонски број на кој што можат да се вршат нарачки, со цел уште повеќе да се доближиме до нашите клиенти.

Бесплатен телефонски број: 0800 55 444

Референтите за продажба се лица кои се тука да ги примат вашите нарачки од понеделник до сабота, од 08:30 до 19:30 часот.

Референтите за продажба можете да ги контактирате на следниве телефонски броеви:

Телефони:

+389 2 2786078

+389 2 2786079

+389 2 2786080

+389 2 2786081

+389 2 2786083

+389 2 2786068

Подготвени го чекаме вашиот повик!

 

За добро на нашите клиенти во текот на 2011 година воведовме уште една опција – нарачки преку интернет. Доколку сакате да направите нарачка користејќи ја оваа опција, вратете се на почетната страна на сајтот, каде што се наоѓа опцијата „ web нарачки“. Доколку имате какви било дополнителни прашања, ве молиме контактирајте некој од нашите референти или вашиот теренски соработник. 

Во март  2013 започна со работа PHOENIX Телемаркетинг центар како уште еден вид на дополнителни услуги кои ги нудиме во нашата организација.

Наша желба е да обезбедиме поддршка во подобрувањето и зголемувањето на обемот на работење на нашите клиенти, користејќи докажани маркетиншки алатки.

За повеќе информации побарајте нѐ на тел.389 2 511 9950

За нарачки преку е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За сите барања кои не се поврзани со нарачки,

Ве молиме контактирајте нѐ на  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Вашето барање ќе биде проследено до надлежното лице.

Со желба за подобрување на квалитетот на нашите услуги кон вас и поефикасно решавање на рекламациите, воведовме директна телефонска линија: (+389 2) 2700 330.

Пријава на несакана реакција од лек и медицински помагала проследете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Феникс Фарма ДООЕЛ Скопје

Ул. Јадранска Магистрала бр. 31

1000 Скопје,  Република Македонија

Тел: (+389 2) 27 86 060