• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Позицијата на PHOENIX Pharmа во домашни рамки, која е дел од европскиот и светскиот фармацевтските пазар, ни овозможува едноставен пристап до сите современи текови во оваа област.

Во секој момент на лагер се наоѓа најширока палета на производи, кои се регистрирани и чиј промет е одобрен од страна на надлежните регулаторни институции.

prodajnimak

Службата за набавка ја следи состојбата на лагерот и правовремено реагира на сите сигнали на пазарот. Секој нов производ на пазарот е предмет на наше интересирање и анализа со цел давање правовремени информации на нашите купци.

Контактирајте нѐ и информирајте се за нашиот продажен асортиман.