• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Дистрибуцијата на лекови до аптеките и крајните потрошувачи се одвива со запазување на сите барања согласно Добрата дистрибутивна пракса. Континуитетот на снабдување и редовна испорака се основни императиви на нашето работење.

lekmak