• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Успешната соработка со сите значајни добавувачи на парафармација обезбедуваат атрактивен асортиман за аптеката и задоволување на потребите и барањата на потрошувачите.

Во нашата понуда се  наоѓаат производи, како што се медицинска козметика, производи за нега на мајки и деца, козметика за сончање, медицински средства, чаеви и друго.

parafarmamak