• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Независно дали стоката ја нарачувате по телефон или правите web-нарачка, ние ќе излеземе во пресрет на Вашите барања и ќе креираме единствена деловна понуда со цел исполнување на меѓусебните интереси.

Нашиот комерцијален тим има повеќегодишно искуство и соодветно образование, и ќе Ви понуди поддршка во сите активности.

Тоа може да го проверите само на еден начин.

Побарајте нѐ

komercijalnimak