• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Задачата на теренските соработници е, преку посета на аптеки и секојдневна комуникација со купците, заеднички да креираат успех и остварување на планираните резултати. Тие континуирано ги следат сите промени на пазарот, новости во фармацевтското работење, даваат поддршка на новоотворените аптеки, учествуваат на стручни собири и даваат придонес во развојот на аптекарскиот бизнис. Истовремено, тимот на теренски соработници е и постојана поддршка при воведување нови услуги за аптеките (WEB Shop, Telemarketing, BETTY, Phabis).

 

terenski