• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Свесни за значењето кое брзината на испорака и достапност на информации го имаат во работењето на нашите клиенти, оформивме тим на стручни оператори подготвени во секој момент да излезат во пресрет на сите барања на нашите деловни партнери.

kontaktmak

Сите оператори во контакт центарот се достапни за сите купци, без разлика на кој регионален центар припаѓаат. Доволно е да нѐ побарате на следните телефонски броеви+38922786068, +38922786078, +38922786079, +38922786080, +38922786081, +38922786083 или на бесплатниот телефонски број 0800 55 444, и да ја изберете саканата опција:

1.     Информации

2.     Нарачки

3.     Рекламации

4.     Помош при on- line нарачки

5.     Болнички нарачки

6.     Телемаркетинг

Побарајте нѐ!