• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Нашиот тим за клучни клиенти дава силна поддршка на другите членови на комерцијалниот тим. Соработува со клучните купци и добавувачи и учествува во реализација на Telemarketing и  BETTY активности.

 

key