• apoteka1.jpg
  • barcode1.jpg
  • barkode2.jpg
  • gajbica2.jpg
  • punchline2.jpg
Smaller Default Larger

Услугата Telemarketing е креирана со цел да им овозможи на купците набавка на производи по дополнително поволни услови преку посебно осмислени и временски ограничени продажни акции. 

Услугата Telemarketing е добра алатка со која дополнитено се зајакнуваат односите на релација – аптека – добавувач.

Информирајте се за најновите телемаркетинг акции. Побарајте нѐ на: +38925119950

tekemarketingmak